|

Teatteri 13.11.2024, Jarkko Tamminen -Kuuleeko Tampere?

TSAO ry tarjoaa teatterielämyksen 13.11.2024 Komediateatterissa omavastuulla 20 euroa. Tapahtumaan on mahdollisuus osallistua 29 Tsaon maksanutta jäsentä.

 Komediateatteri, Lapintie 3a, 33100 Tampere
 13.11.2024 18:30 – 21:00
20.00 €

Ilmoittautuminen aukeaa 11.10.20 kello 12.00

_____

Jarkko lähtee kiertämään Suomenmaata jo suosituksi tulleella konseptilla: päivitetyllä ”Kuuleeko..”-esityksellään. Show koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Esityksessä Jarkko esittää yli 40 hahmoa. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Kape Aihisesta Kaija Koohon, Pasi Rautiaisesta Stigiin ja Olli Jokisesta Käärijään. Myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esityksessä nähtäviin hahmoihin toiveiden kautta. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja lisäksi kunkin kiertuepaikkakunnan paikallisuutiset saavat osansa, kun hahmot ottavat esille aina kullakin paikkakunnalla puhuttavia aiheita. Esityksessä Jarkko on lavalla yksin ja esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja. Lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon edelliskiertueiden jutuista, mutta mukaan mahtuu myös runsaasti uutta materiaalia.

______

Tilaisuudessamme on aina mukana edunvalvonnallinen osuus. Jos joudut perumaan tapahtumaan tai matkaan osallistumisesi, lääkärintodistuksella korvaamme omavastuuosuudesta 50 %,muun syyn takia emme palauta omavastuuta. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Samankaltaiset artikkelit